De Philetta’s fêteren vaders op weekmarkt Oud Rijswijk

mainImage
De Philetta’s fêteren vaders op weekmarkt Oud Rijswijk

Op de wekelijkse markt in de Herenstraat in Oud Rijswijk is er zaterdag speciale aandacht voor de vaders. Het muzikale duo de Philetta’s treedt dan in het kader van vaderdag op met muziek uit de oude doos in een theatraal jasje.

Elke zaterdag is de markt van Winkelcentrum Oud Rijswijk al een plezier om te vertoeven. De rustieke en ongedwongen sfeer van vroeger wordt er gecombineerd met praktische zaken als de boodschappen. In tientallen kramen bieden de marktkooplieden u hun verse producten aan. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de winkels waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft.

Hoewel het zondag pas vaderdag is, worden alle papa´s zaterdag op de markt al even in het zonnetje gezet door de Philetta's. Deze twee dames spelen en zingen tussen 10.30-14.30 uur hits als ‘Een stekkie van de fuchsia’, ‘De postkoets’ en ‘Ritme van de regen’, en nog veel meer. Dat doet het tweetal niet op een traditionele manier maar op hun eigen originele en theatrale wijze. Een vaste plek voor hun optredens hebben de Philetta's niet, zij verplaatsen zich over de markt. Maar hen mislopen, dat kan bijna niet.


Foto: Digitaal Dagblad