Cursus GRIP & GLANS door Welzijn Rijswijk

mainImage
Cursus GRIP & GLANS door Welzijn Rijswijk

Zit u soms niet lekker in uw vel, bijvoorbeeld doordat u uit een moeilijke periode komt, zich regelmatig alleen voelt of denkt: “Is dit het?” Soms is het goed de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan.  De cursus GRIP & GLANS kan u hierbij helpen.

Meedoen kan u veel opleveren: naast een flinke dosis plezier ervaren de meeste deelnemers dat zij langdurig positiever gestemd, daadkrachtiger zijn en meer grip hebben op het leven. De cursus is niet bedoeld om problemen te bespreken: we kijken juist graag naar wensen en mogelijkheden. Uw inzet is bij deze cursus van groot belang!

De cursus start op 4 maart 2019. Er zijn 6 bijeenkomsten op de maandagmiddag van 14 tot 16 uur in Wijkcentrum Stervoorde. Met iedere deelnemer vindt vooraf een intakegesprek plaats.

De kosten bedragen € 25,- voor de hele cursus, inclusief cursusmap, koffie, thee en wat lekkers (voor Ooievaarspashouders bedragen de kosten € 12,50). De cursus wordt gegeven door Lisette Elgershuizen en Lonneke Hofmeester.

Meer informatie of opgeven: [email protected]  of bel met 06- 164 50 177.


Foto: Digitaal Dagblad