Crowdfundingsactie Kinderboerderij Het Akkertje

mainImage
Crowdfundingsactie Kinderboerderij Het Akkertje

Het zijn drukken tijden voor Kinderboerderij Het Akkertje. Afgelopen zondag was het Open dag en vanaf 1 juni start de Crowdfundingsmaand van de kinderboerderij. Doel is om grote horeca parasol(s) te kopen zodat het verblijf op het prachtige terras nog aangenamer te maken.

Er staan bij Kinderboerderij Het Akkertje diverse activiteiten gepland in de maand juni. Zo kunnen kinderen er op 3 juni spaarvarkens verven, is er op 6 juni een straatkrijtmiddag en op 10 juni een speurtocht en een rommelmarkt. Op de facebookpagina van Het Akkertje vindt u nog meer activiteiten.

Daarnaast doet Het Akkertje ook mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met kinderboerderijen uit heel Nederland. Het mooie van deze actie is, dat het ingezamelde bedrag door Fonds 1818 met 40% wordt vermeerderd. Wilt u bijdragen, ga dan naar: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/Akkertje2018

Op kinderboerderij Het Akkertje wordt al jaren gewerkt voor het plezier van mens en dier. Kinderboerderij Het Akkertje is een onderdeel van Middin. De medewerkers zijn mensen met een verstandelijke beperking. Hun zorg voor zowel dier als mens is ongekend en zij geven zich dan ook voor de volle 100% om het iedereen naar de zin te maken. Daarnaast zijn wij voor een groot deel afhankelijk van onze vrijwilligers. Ook dit jaar doen wij weer mee met de crowdfunding . Op deze manier willen wij geld bij elkaar sparen om de kinderboerderij nog aantrekkelijker te maken! Maak jij dit mede mogelijk? 


| Foto: Digitaal Dagblad