Crèche Hermelijntje aan Sir Winston Churchilllaan is failliet

mainImage
Crèche Hermelijntje aan Sir Winston Churchilllaan is failliet

Crèche Hermelijntje, met onder meer een vestiging in Rijswijk, is failliet. Dat kregen de werknemers en ouders die kinderen op één van de negen vestigingen hebben zitten, woensdag en donderdag te horen. Er wordt geprobeerd een doorstart te maken en zolang blijven de vestigingen, waaronder die aan de Sir Winston Churchilllaan 245, open.

Hermelijntje heeft in totaal negen vestigingen in Haaglanden; zes in Den Haag, twee in Voorburg en één in Rijswijk. Het faillissement kwam voor velen onverwachts, maar de salarissen en het vakantiegeld van de werknemers kon niet meer betaald worden, laat het Algemeen Dagblad weten. Men zoekt naar de mogelijkheid van een doorstart. De curator is daarover optimistisch.

Ouders kunnen deze dagen gewoon met hun kinderen naar Hermelijntje aan de Sir Winston Churchilllaan 245 komen. “De continuïteit van de zorg voor de kinderen heeft prioriteit”, zegt curator Bas Ebels in het AD. “Alle vestigingen blijven voorlopig open en de ouders, noch de kinderen, zullen voorlopig iets merken van het faillissement.”

Foto: Google Maps


| Foto: Digitaal Dagblad