Creatieve workshop ‘Ontmoeting in beeld’

mainImage
Creatieve workshop ‘Ontmoeting in beeld’

Op vrijdag 12 oktober geven de exposanten Mariska Mallee en Ben Stolk een workshop in het Atelier van de Kunstuitleen in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk.

Vrijdag 14 september was bij de Kunstuitleen Rijswijk de start van de eerste tentoonstelling in het kader van ‘Ontmoeting in Beeld’. ‘Ontmoeting in beeld’ is een nieuw platform voor Rijswijkse (amateur)kunstenaars. De volgende activiteit van ‘Ontmoeting in beeld’ is een creatieve workshop.

Met collagetechnieken geeft u uw kijk op “Rijswijk, een duurzame stad: wonen, omgeving, samenvoegen van de stad en de natuur”. Beide kunstenaars begeleiden u en zij laten u op een creatieve manier nadenken over vragen als: bouw je door met wat er al is?; wat bewaar je van het oude?; bouw je opnieuw van de grond af aan; hoe ziet uw ideale woonomgeving eruit?

Aanmelden De workshop op 12 oktober is van 13.30 – 16.00 uur. De kosten zijn € 20,00. U kunt u aanmelden bij [email protected] of 06 – 28146288 en bij [email protected] of 06 – 40095222.

Gezamenlijk initiatief ‘Ontmoeting in beeld’ is een initiatief van de Rijswijkse Kunstuitleen, galerie Arti-Shock en de gemeente Rijswijk. Zij bieden Rijswijkse kunstenaars een platform om een bruisend cultuurklimaat te maken.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad