Coole zomeractie bij Fysiopraktijk Rijswijk: 2 maanden gratis sporten!

mainImage
Coole zomeractie bij Fysiopraktijk Rijswijk: 2 maanden gratis sporten!

Weet u wat het beste medicijn is tegen weinig energie, stijve en pijnlijke gewrichten, teveel stress, een paar kilootjes teveel, hoge bloeddruk en hoog cholesterol en de gevolgen van Diabetes? BEWEGEN!!!! Daarom komt Fysiopraktijk Rijswijk met een fantastische actie; Heel juli en augustus gratis sporten voor nieuwe leden die een kwartaal- of jaarabonnement afsluiten.

Fysiopraktijk Rijswijk aan de Geestbrugweg 35 in Rijswijk is naast een zeer compleet en ruim centrum voor fysiotherapie ook het ideale  sport-en beweegcentrum. Het team behandelt uw klachten en blessures, maar gaat verder. Fysiopraktijk Rijswijk is erop gericht dat de klachten niet terugkeren. Een speciale en bijzondere aanpak die echt werkt!

De zomer is door de warmte vaak geen ideaal moment om te beginnen met sporten in een sportschool, maar dat ligt bij Fysiopraktijk Rijswijk toch iets anders. De trainingsruimte is voorzien van airco waardoor de temperatuur altijd aangenaam is. Bovendien slepen de gemotiveerde medewerkers u door de vaak lastige eerste sessies heen, waarna u de smaak van het sporten te pakken krijgt.

Kom dus langs voor een (gratis) intake en maak kennis met Fysiopraktijk Rijswijk. Bel 085-0220320 of mail naar [email protected]. U kunt u ook aanmelden via het formulier op de website.

Fysiopraktijk Rijswijk: Geestbrugkade 35 in Rijswijk (tegenover Drievliet en de Chinese Muur).


Foto: Digitaal Dagblad