Chefkok Erik Dik: “Geniet zondag van de lekkerste Paasbrunch van de regio Den Haag”

31 March 2018, 12:15 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Pasen is het feest van eieren rapen en eten, familiebezoek, maar ook van de overheerlijke Paasbrunches. En laat nu in het Best Western Plus Grand Winston op zondag 1 april nu net de lekkerste Paasbrunch van de regio te vinden zijn.

De focus gaat voor chefkok Erik Dik op de Paasbrunch die hij gaat bereiden voor gasten van het hotel, maar ook voor gasten uit de regio Haaglanden. “Wij willen op Eerste Paasdag iedereen een leuke en zeer smakelijke Paasbrunch aanbieden. Een heerlijk warm en koud buffet. En ook een dessertbuffet. En natuurlijk de verschillende hapjes en creaties met eieren kunnen natuurlijk niet ontbreken. De brunch zal op de eerste etage in een leuke paassfeer worden opgediend.”

Op zondag 1 april vanaf 12.00 uur is er van deze overheerlijke Paasbrunch te genieten en dat voor slechts € 29,50 per persoon. U wordt ontvangen met een sprankelende Kir Royaal.

Kijk op de flyer waar u telefonisch kunt reserveren. Maar u kunt ook mailen naar: [email protected]

Wij wensen u alvast eet smakelijk op eerste Paasdag.