Buurtpicknick in Bomenbuurt

mainImage
Buurtpicknick in Bomenbuurt

Op zondag 23 september  is er van 15.00 tot 19.00 uur in het Huis te Hoornpark een buurtpicknick. Het is een laagdrempelige bijeenkomst voor alle bewoners, van jong tot oud, van de Bomenbuurt. Gezelligheid en elkaar leren kennen staan voorop.

De organisatie vraagt u zelf een drankje en hapje mee te nemen. U kunt uw zelf meegebrachte lekkers uiteraard zelf opeten, maar nog leuker is het als u iets maakt om te delen met de buren. Er staan twee gas-BBQ’s die u eventueel kunt gebruiken om meegebracht eten klaar te maken.

Nieuw dit jaar is de Bomenbuurt Rad van Fortuin met voor jong en oud mooie prijzen.

Zoals u van hen gewend bent regelen zij de partytenten, tafels en stoelen. Voor de kinderen is er van alles te doen: een luchtkussen, een stormbaan, buitenspeelgoed, cupcakes versieren, ze kunnen weer geschminkt worden en hun vader/moeder opgeven voor de wedstrijd op de stormbaan. Speciaal dit jaar zal er een workshop Bowls door Refleks georganiseerd worden. Ondertussen zal DJ Bomenbuurt Buur zorgen voor sfeervolle klanken op de achtergrond en misschien wordt er nog wel gedanst?

Het Huis-te-Hoornpark ligt tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Thierenskade en de Cederlaan. Wanneer u bij het park aankomt, dan ziet u vanzelf de tenten en luchtkussens staan.


Foto: Digitaal Dagblad