Bushalte Esdoornstraat aan de Lindelaan verhoogd

mainImage
Bushalte Esdoornstraat aan de Lindelaan verhoogd

Vanaf aanstaande maandag 23 april kunnen mensen overlast ervaren bij de bushalte in de Lindelaan, ter hoogte van de Esdoornstraat. Dan start de gemeente namelijk met werkzaamheden zodat de halte wordt verhoogd om de toegang tot de bus te verbeteren. De werkzaamheden zullen in totaal ongeveer 4 weken duren.

De aannemer begint met het verwijderen van de oude bushalte. Als de halte ter hoogte van de Esdoornstraat klaar is, worden de halte en de naastliggende inrit ter hoogte van de Berkstraat aangepast. Deze werkzaamheden starten naar verwachting in week 21 en duren ongeveer tot en met week 28.

Overlast
Hoewel de aannemer maatregelen neemt om de overlast zo veel mogelijk te beperken, kan er sprake zijn van geluidshinder door grond- en graafwerkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip. De werkzaamheden starten 's morgens om 7.30 uur en eindigen vóór 17.00 uur.

Verkeer
Als de werkzaamheden van start gaan, zullen er tijdelijke verkeersmaatregelen worden genomen waar dat nodig blijkt. Ook zijn tijdelijk niet alle publieke parkeerplaatsen beschikbaar. Tijdens de werkzaamheden aan de inrit is de Berkstraat afgesloten en worden er omleidingsroutes ingesteld. Over het moment en de duur van deze afsluiting informeren we u binnenkort.

Openbaar vervoer
Ondanks de werkzaamheden aan de verhogingen, kunt u gewoon gebruik blijven maken van de busdienst en worden er tijdelijke noodhaltes geplaatst. De dienstregeling blijft hetzelfde.

Foto: Gemeente Rijswijk


| Foto: Digitaal Dagblad