Burgemeester op bezoek bij twee diamanten echtparen

mainImage
Burgemeester op bezoek bij twee diamanten echtparen

Burgemeester Michel Bezuijen had het woensdag maar druk. Naast een bezoek aan de voetbalwedstrijd Te Werve – Ajax en andere werkzaamheden, bezocht onze burgervader ook twee echtparen die hun 60-jarig huwelijk vierden.

Als eerste ging de burgemeester ’s ochtends in de Buziaulaan langs bij het echtpaar Van Nierop-Damsteeg (zie hoofdfoto). Zij hebben 60 jaar lief en leed met elkaar gedeeld en werden daarvoor even in het zonnetje gezet.

‘s Middags was het de beurt voor een bezoekje op de Mgr. Bekkerslaan aan de heer en mevrouw van der Heijden-van Etten (foto onder). Zij vierden op 23 september hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar verhuisde in 1964 vanuit Den Haag naar Rijswijk. De heer Van der Heijden is tot aan zijn pensioen chef-drukker geweest bij o.a. Sijthoff Pers en zijn echtgenote heeft gezorgd dat het gezin met twee zoons op rolletjes liep. De heer Van der Heijden rijdt vaak op zijn brommer de hele regio rond en mevrouw Van der Heijden geniet als het complete gezin samen is. Samen met kinderen en kleinkinderen werd de heugelijke dag gevierd.

Het Rijswijks Dagblad feliciteert beide echtparen met hun diamanten huwelijk en wenst hen nog vele gelukkige en gezonde jaren samen.

Bron: Gemeente Rijswijk


| Foto: Digitaal Dagblad