Burendag 2018: Neem een kijkje bij Yardenhuis Rijswijk

mainImage
Burendag 2018: Neem een kijkje bij Yardenhuis Rijswijk

Het Yardenhuis in Rijswijk, voorheen Crematorium en Begraafplaats Eikelenburg, nodigt buurtgenoten op zaterdag 22 september uit voor Burendag. “Altijd willen weten wat er allemaal gebeurt in het crematorium waar u vlakbij woont? Wij nodigen u van harte uit voor een kijkje in ons gebouw.”

“Maak op Burendag kennis met uw buren en het Yardenhuis.” Zo opent het crematorium/begraafplaats aan de Eikelenburglaan 7 de uitnodiging aan wijkgenoten. “Mensen die naast een begraafplaats wonen, hoor je voor de grap wel eens zeggen dat ze zich geen rustigere buren kunnen wensen”, zegt Jans Springer, locatiemanager Yardenhuis van Rijswijk. “De omwonenden van onze locatie zijn eigenlijk onze ‘buren’.  Daarom nodigen wij ze uit voor Burendag. Niet alleen voor een kopje koffie, maar ook om te laten zien wat we allemaal in huis hebben.”

Op zaterdag 22 september van 12.00 -16.00 uur kunnen buren bij het Yardenhuis terecht voor een kop koffie en krijgen zij de mogelijkheid om eens achter de schermen van het crematorium te kijken. 


Foto: Digitaal Dagblad