Rijswijks Dagblad | Buitenspeeldag bij Petrusschool groot succes

Buitenspeeldag bij Petrusschool groot succes

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Stichting Rijswijkse Kinderopvang, BSO Kinderjungle en Happy Fit stonden woensdagmiddag met tal van activiteiten op het  groen-/blauwe schoolplein van de Petrusschool. Ruim 200 kinderen genoten met volle teugen en beleefden een zeer geslaagde Buitenspeeldag.

Er was een stormbaan, een rodeo stier, de kinderen konden blikgooien, spekhappen en een parcours rennen/klimmen. In de rij van het schminken was het wel even wachten, maar daar werden wel de prachtigste creaties gemaakt. Ook lieten de kinderen kikkers vliegen in de hoop dat deze op het juiste lelieblad in het water terecht kwamen. Kortom een actieve middag voor ruim 200 kinderen die het schoolplein van de Petrusschool hebben bezocht.

Koen Bos van B2Ontwerpstudio was aanwezig, hij ging met de aanwezige kinderen en buurtbewoners plantjes planten op ons groene schoolplein. Dat zorgde wel voor vieze vingers, maar was ook erg leerzaam. Nu de komende weken natuurlijk wel terugkomen om te kijken of alles goed aan het groeien is op het Groen-/blauwe schoolplein.

Trix van de bewonersorganisatie BOSZ zorgde voor een gezonde toevoeging aan deze middag door komkommer en tomaatjes uit te delen. Wat mooi om te zien dat er door zoveel kinderen is genoten van deze activiteiten, lekkers en gezellige sfeer met natuurlijk prachtig weer.

De Petrusschool bedankt SRK, Koen Bos van B2ontwerpstudio, BOSZ en de organisatie van Happy Fit voor de organisatie van deze fantastische middag!


Foto: Digitaal Dagblad