Rijswijks Dagblad | Bijna 200 Rijswijkers doen mee aan De Happy Walk and Run 2018

Bijna 200 Rijswijkers doen mee aan De Happy Walk and Run 2018

mainImage
Bijna 200 Rijswijkers doen mee aan De Happy Walk and Run 2018

Dinsdag 3 maart lijkt Winkelcentrum de Bogaard op een sportpark. De succesvolle kick-off van Happy Fit wordt op sportieve wijze door bijna 200 Rijswijkers gedragen. Of kunnen we in plaats van gedragen, beter spreken van: gerend en gelopen? Sportievelingen van 2 tot en met 85 jaar rennen of lopen verschillende routes door de stad. Rijswijk komt in beweging.

Het sportspektakel is geopend door wethouders Marloes Borsboom en Bjorn Lughthart, waarna Rijswijkers uit verschillende leeftijdscategorieën massaal in beweging komen. Iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau. De Happy Walk and Run 2018 is om die reden ook in verschillende routes onderverdeeld.

"De organisatie is erg blij met het resultaat, ondanks de kou hebben we alleen maar lachende gezichten gezien en positieve reacties ontvangen" zegt Jaleesa Lubis, Projectmanager van Haaglanden Beweegt.De jongste Rijswijkers rennen vol energie de ini-mini walk and run van 1 KM door winkelcentrum de Bogaard. Een prachtig beeld van de Rijswijkse toekomst in beweging. Verder zetten andere Rijswijkers hun tanden in 5KM wandelen, 5KM hardlopen of 10KM hardlopen.

Vrolijke finishers zijn Happy Fit
Wethouder René van Hemert ontvangt alle (hard)lopers bij de finish en deelt enthousiast medailles uit. Daarbij konden alle aanwezigen kennis maken met Rijswijkse organisaties die hun Happy Fit activiteiten promoten op de informatiemarkt. Happy Fit is een project opgezet door de gemeente Rijswijk en Rijswijkse organisaties en verenigingen om een gezonde leefstijl onder haar inwoners te stimuleren.Met dit evenement hebben we alle doelgroepen weten te bereiken en dat is waar team Happy Fit het voor doet. Wist u namelijk dat Happy Fit elke week gratis activiteiten organiseert voor kinderen, volwassenen en senioren? Van kooklessen voor kinderen, tot bootcamp voor volwassenen en dansen voor senioren.

Het volledige programma vindt u op www.facebook.nl/HappyFitRijswijk. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd mailen naar [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad