Bibliotheek en Stervoorde gastheer van Taalcafé

mainImage
Bibliotheek en Stervoorde gastheer van Taalcafé

Op twee plaatsen in Rijswijk worden er de komende maanden door Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk weer Taalcafés georganiseerd. Bent u of kent u iemand die beter Nederlands wil leren? Dan moet u hiervoor in de Rijswijkse bibliotheek en/of wijkcentrum Stervoorde zijn.

In het Taalcafé kan iedereen terecht die de Nederlandse taal beter wil leren spreken. Iedere bijeenkomst bespreken we een ander onderwerp. Het Taalcafé is een plek waar iedereen op een prettige en gezellige manier gratis kan oefenen met de Nederlandse taal.

Sociale contacten
Bezoekers van het Taalcafé leren van alles over de Nederlandse cultuur en durven vaker Nederlands te praten. Spreektaal is anders dan de taal die je uit boeken leert. Het Taalcafé is ook een belangrijke plek waar de bezoekers nieuwe sociale contacten kunnen ontmoeten.

Data en tijden
Het Taalcafé in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 is op de donderdagen 27 september, 25 oktober, 29 november en 20 december van 10.30 – 11.30 uur.

Het Taalcafé in wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1is op de dinsdagen 23 oktober, 13 november en 4 december van 15.00 – 16.30 uur.

Kent u iemand die de taal oefenen of wilt u als vrijwilliger komen helpen? Iedereen is van harte welkom in het Taalcafé.


Foto: Digitaal Dagblad