Bewonersbijeenkomst onder meer over ontwikkeling Sportpark Prinses Irene

mainImage
Bewonersbijeenkomst onder meer over ontwikkeling Sportpark Prinses Irene

Op woensdag 27 juni vindt de bijeenkomst plaats van de Bewonersorganisatie De Strijp. Tijdens deze bijeenkomst horen de bewoners wat er zoal speelt in de wijk.

De heer Hans Lammertink (van Stichting Sportpark Prinses Irene) zal wat vertellen over het gebruik van het Sportcomplex Prinses Irene en wat zoal de verdere plannen zijn over de samenwerking met de bewonersorganisatie en de bewoners uit De Strijp. Er bestaan namelijk plannen om bruggetjes aan te leggen, zodat bewoners vanuit De Strijp snel het sportcomplex kunnen oplopen. Maar daarvoor is wel eerst overleg met de bewoners en de bewonersorganisatie nodig.

De wijkagent gaat dieper in op de oprichting van een buurtpreventieteam. Ook is de gemeente aanwezig, onder wie de wethouder wijken, mensen vanuit de politiek en Welzijn Rijswijk. Na afloop, rond 22.00 uur, kunt u onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bijkletsen.

De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van RVC Celeritas, Sportcomplex Prinses Irene, Schaapweg 2 te Rijswijk (naast korfbalvereniging Refleks). Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Laat u weten of u aanwezig bent? Geef u op via [email protected] of bel naar 06 33812805


| Foto: Digitaal Dagblad