Bewoners staan woensdag centraal bij bijeenkomst over De Strijp

mainImage
Bewoners staan woensdag centraal bij bijeenkomst over De Strijp

Aanstaande woensdagavond 27 juni vindt er in de kantine van RVC Celeritas een bewonersbijeenkomst plaats voor inwoners van De Strijp. Op de agenda staan tal van onderwerpen die de bewoners direct aangaan.

Tijdens de door Bewonersorganisatie De Strijp georganiseerde bijeenkomst wordt er onder meer gesproken over Sportcomplex Prinses Irene: Er zal uitleg gegeven worden over het toekomstig gebruik van het complex. Ook de samenwerking met de bewonersorganisatie en de bewoners uit De Strijp komt ter sprake alsmede de eventuele aanleg van bruggetjes.

Verder komt de wijkagent vertellen over op de oprichting van een buurtpreventieteam en Platform Groen bespreekt het onderwerp ‘meer groen in De Strijp’. Daarnaast is ook de gemeente Rijswijk vertegenwoordigd met de wethouder evenals Welzijn Rijswijk. Er is ook ruimschoots de tijd om vragen te stellen. Na afloop, rond 22.00 uur, kunt u onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bijkletsen.

De zaal gaat open om 19.30 uur. Om 20.00 uur begint het officiële gedeelte. U kunt u opgeven via telefoonnummer: 06-33812805.


Foto: Digitaal Dagblad