Bespaar met uw VvE door middel van collectieve verwarmingsinstallaties

mainImage
Bespaar met uw VvE door middel van collectieve verwarmingsinstallaties

Blokverwarming, hoge rekeningen en gebrek aan comfort, dit komt vaak voor bij Verenigingen van Eigenaren. Dit kan zoveel beter. Daarom wordt er op woensdagavond 13 juni vanaf 19.30 uur een thema-avond georganiseerd over collectieve verwarmingsinstallaties.

Waarom kan het inregelen van verwarmingsinstallaties u besparingen opleveren? Hoe pakt u dit aan? En hoe kan uw VvE (op termijn) van het gas af kan? U hoort hier antwoorden op op de thema-avond ‘VvE en collectieve stook’ op woensdag avond 13 juni bij Welzijn Rijswijk aan de  Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. Aan de hand van een praktijkverhaal van een flatbewoner in Venlo en een specialist op het gebied van optimaliseren en inregelen van collectieve verwarmingsinstallaties wordt u hierin meegenomen. U kunt zich aanmelden via [email protected].

Duurzame gemeente

De gemeente Rijswijk organiseert regelmatig informatieavonden voor Verenigingen van Eigenaren. Ze neemt dit initiatief omdat het past binnen het streven naar een duurzame gemeente. De gemeente stimuleert energiebesparing, onder meer door middel van energiebesparingsprojecten in wijken, het faciliteren van een lokale energiecoöperatie voor en door inwoners,  en het verstrekken van een duurzaamheidslening.


| Foto: Digitaal Dagblad