Rijswijks Dagblad | Benefietavond voor lesgeldfonds Kornuiten van Trias

Benefietavond voor lesgeldfonds Kornuiten van Trias

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Zaterdag 2 juni heeft een benefietavond plaats gevonden voor de stichting Kornuiten van Trias. Met de opbrengst van €4.000 kan de stichting kinderen uit gezinnen die een (te) beperkt inkomen hebben, les laten volgen bij Trias, Centrum voor de Kunsten.

In het geval dat de ouders aantoonbaar het lesgeld niet kunnen opbrengen en ook geen gebruik kunnen maken van de Ooievaarspas, betaalt de stichting Kornuiten van Trias het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Volgens voorzitter van de stichting Rochelle Heerema was dit fonds echt nodig. “We zien de groep gezinnen die moeite heeft om financieel rond te komen groter worden. Dat betekent in sommige gevallen dat er geen geld is voor bijvoorbeeld muziekles van de kinderen. Met het lesgeldfonds kunnen deze kinderen toch deelnemen en zich muzikaal ontwikkelen”, aldus Heerema.

De benefietavond, genaamd ‘Goed begin van de zomer diner’, vond plaats in de prachtige zalen van de gerestaureerde buitenplaats Den Burgh aan het Julialaantje. De gasten konden genieten van optredens van jong muzikaal Trias talent en een heerlijk Indonesisch buffet. Volgens Rochelle Heerema was het een zeer geslaagde avond: “We zijn heel blij met de opbrengst. Hiermee krijgen alle kinderen in Rijswijk de kans zich muzikaal te ontwikkelen”.

Meer informatie over de Stichting Kornuiten van Trias is te vinden op www.stichting-trias.nl/trias-kornuiten, ook leest u hier hoe u kunt bijdragen aan de stichting.


Foto: Digitaal Dagblad