Beloning uitgeloofd na hernieuwde vondst 'gebakken spons'

mainImage
Beloning uitgeloofd na hernieuwde vondst 'gebakken spons'

Donderdag is er opnieuw een gebakken spons aangetroffen in Oud Rijswijk. Op Facebook maakte ‘Tante Vonnie’ melding van de vondst in de omgeving van de Willem Marisstraat. Nadat enkele dagen geleden al sponsen met spijkers waren aangetroffen bij het Ruysdaelplein en landgoed Welgelegen met de bedoeling om honden iets aan te doen, is voor RijswijksBelang de grens bereikt. De partij looft nu een beloning uit van vijfhonderd euro voor de gouden tip die leidt naar de dader.

“Honden en katten komen op gebakken sponzen af, omdat ze een aantrekkelijke geur hebben”, legt voorzitter Marc Weterings in een persbericht uit. “Maar door het eten van de sponzen kunnen de dieren ziek worden, gewond raken, of zelfs doodgaan. Walgelijk en misselijkmakend.”

“Daarom looft de lokale politieke partij RijswijksBelang een beloning van vijfhonderd euro uit voor de tip die leidt naar de persoon die het nodig vindt om gebakken sponzen (met spijkers) in Rijswijkse parken achter te laten. Wie kan ons de gouden tip bezorgen die leidt naar de dader(s) ? Mail RijswijksBelang! De mails zullen vertrouwelijk worden behandeld.”

 


| Foto: Digitaal Dagblad