Baracuda viert jubileum met marathon estafette

mainImage
Baracuda viert jubileum met marathon estafette

Dit jaar viert Onderwatersport vereniging Baracuda haar 65-jarig bestaan en dat moet gevierd worden. Dat doet de Rijswijkse vereniging op 1 september aanstaande met een acht uur durende estafette duik in het Zeeuwse Den Osse. Dit grootschalige duikevenement zal ook in het teken staan van een sponsoring aan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Onderwatersportvereniging Baracuda is al bijna 65 jaar een gezellige en actieve vereniging welke beschikt over een gezellige clubhuis "De Bunker" in Rijswijk. Naast duiken in clubverband in binnen- en buitenland organiseert Baracuda vele andere sociale en sportieve activiteiten en dan moet natuurlijk ook een jubileum gevierd worden.

Op zaterdag 1 september zullen van 10.00 tot 18.00 uur lang (minimaal) 65 buddyparen bij de duiklocatie in Den Osse (bij Brouwershaven) te water gaan, ieder kwartier twee buddyparen tegelijk. Heeft u nog interesse om mee te doen? Inschrijven kan op:  https://www.baracuda.info/KNRM

Baracuda koppelt het jubileum aan een sponsoractie voor de KNRM. De reddingsmaatschappij is van groot belang voor de veiligheid van recreanten, maar ook van watersporters. De KNRM vaart gemiddeld 5 tot 10 keer per jaar uit voor duikers die in de problemen komen.

Bij de estafette van 1 september wordt per duiker een bedrag € 5,00 aan deelname gevraagd en het totale deelname geld zal overhandigd worden aan de KNRM.


Foto: Digitaal Dagblad