Bar-Café-Societé l’Entree van start bij Savarin

mainImage
Bar-Café-Societé l’Entree van start bij Savarin

Het is bijna allemaal traditioneel Frans wat de klok slaat bij l’Entrée in Rijswijk. Vrijdagmiddag is de Bar-Café-Societé in het complex van Restaurant Hotel & Spa Savarin feestelijk met can can-danseressen geopend. Naast dit pikante ó-lá-lá-vertier was er voor de gasten natuurlijk volop champagne, oesters, paté en croûte, tarte flambée, bouillabaisse, crêpes, charcuterie en heel veel verschillende kazen. Allemaal lekkernijen die ook op de kaart van l’Entrée staan.
Ongedwongen vertier en luxe ontspanning zijn de begrippen waar het om draait in wat inmiddels al ‘de huiskamer van Savarin’ wordt genoemd.

Eigenaar Patrick van Zuiden heeft de afgelopen maanden fors verbouwd om deze Bar-Café-Societé te realiseren. “Ons restaurant en hotel zijn veelvuldig bekroond, maar ik vond dat we toch iets misten. Nog beter konden. Voor onze hotelgasten is er nu een fraaie plek om ongedwongen te borrelen of een simpele maaltijd te genieten, voor onze restaurant-bezoekers is er ruimte om voorafgaand aan een stijlvol diner iets te drinken of juist op een relaxte manier wat na te tafelen. Maar ook voor willekeurige voorbijgangers, voor mensen uit de omgeving die na het werk in een prettige sfeer als collega’s onder elkaar nog wat willen drinken met lekkere hapjes en bitterballen.”

Bij  l’Entrée is iedereen vanaf negen uur ’s morgens welkom voor een dampende koffie of thee met chocoladebroodje of croissant. Of toch liever een uitgebreider ontbijt? Alles kan. Van 12 tot 14.30 uur kan men aan de Laan van Hoornwijck 29 in Rijswijk terecht voor een eenvoudige lunch en nadien voor een borrel of simpel maar authentiek Frans diner. Klassiekers als Confit de canard, Truite aux amandes, Fondue bourguignonne of Entrecôte beurre maître d’hotel kunnen binnen, of op het eigen intieme terras van l’Entrée worden genoten. Bij de bar liggen bovendien Jeux de Boule-ballen klaar om op de professionele Bac de Pétanque (Jeux de Boule-baan) aan team-building te doen. Of om louter plezier te hebben. Dat mag ook.

(pikant Frans ó-lá-lá-vertier bij de feestelijke opening van l’Entrée)

(Bron: Dagblad070.nl)

 


Foto: Digitaal Dagblad