Asfaltering Wethouder Brederodelaan gestart; overlast onvermijdelijk

mainImage
Asfaltering Wethouder Brederodelaan gestart; overlast onvermijdelijk

Vandaag, maandag 11 juni, zijn de asfalteringswerkzaamheden op de Wethouder Brederodelaan van start gegaan. Deze zullen naar verwachting zo’n 4 weken duren. Overlast is onvermijdelijk; de bereikbaarheid is beperkt, evenals het parkeren en ook zal er door de afsluiting omgereden moeten worden.

De Wethouder Brederodelaan is vanaf de Prinses Beatrixlaan tot aan de Henri Dunantlaan afgesloten voor doorgaand verkeer. De bushalte van de Wethouder Brederodelaan is tijdelijk verplaatst naar de H.J. van Mooklaan, ter hoogte van het medisch centrum. Ook kan er tijdelijk niet worden geparkeerd in de parkeervakken. Tijdens de werkzaamheden kunt u daarom ergens anders parkeren in de wijk. Zie de onderstaande plattegrond voor de parkeerzones en plekken voor vrij parkeren.

Een aantal woningen aan de Wethouder Brederodelaan maakt gebruik van minicontainers die door Avalex worden geleegd. Tijdens deze 4 weken kunnen de containers aan het begin van de Hammarskjöldlaan worden aangeboden. Op de locatie waar u uw container kunt neerzetten komt een bord te staan met de tekst "tijdelijke afvalinzameling". De inzameldagen veranderen niet en de ondergrondse containers in de omgeving blijven gewoon bereikbaar.

Foto: Gemeente Rijswijk


Foto: Digitaal Dagblad