Rijswijks Dagblad | Arrestatieteam pakt in Rijswijk verdachte in Mocro-moord

Arrestatieteam pakt in Rijswijk verdachte in Mocro-moord

mainImage
Arrestatieteam pakt in Rijswijk verdachte in Mocro-moord

De politie heeft drie aanhoudingen verricht in verband met de dood van Reduan B., de broer van Nabil B. die kroongetuige is in de zaak tegen de Mocro-maffia. Een 34-jarige man en een 31-jarige man worden verdacht van medeplichtigheid en wapenbezit. De 34-jarige man werd vrijdagnacht door een arrestatieteam aangehouden op rijksweg A13 ter hoogte van Rijswijk. De 31-jarige man is vanmorgen aangehouden op een locatie in het Westland.

Ook is een 41-jarige man opgepakt, hij wordt ervan verdacht de bewuste schutter te zijn. Hij zou op beelden te zien zijn, toen hij het kantoor van Reduan B. aan de Tt. Melissaweg in Amsterdam-Noord inging. De man is opgepakt nadat DNA dat bij de plek van het misdrijf was gevonden, bleek overeen te komen met een DNA-profiel in de databank van de politie. De verdachte met het overeenkomende DNA-profiel bleek te wonen in Hilversum. Het is onbekend of de man in zijn woning is aangehouden.

Tijdens het lopende politieonderzoek zijn meerdere automatische en handvuurwapens en andere relevante goederen in beslag genomen. De aangehouden verdachten zitten vast in volledige beperking.

(foto en bron: ANP)


Foto: Digitaal Dagblad