Amateurkunstenaars uit Rijswijk gezocht voor ‘Open Wand’

mainImage
Amateurkunstenaars uit Rijswijk gezocht voor ‘Open Wand’

Van 3 tot en met 30 november stellen de Kunstuitleen en de Bibliotheek aan de Vliet hun wand in de bibliotheek in Rijswijk weer beschikbaar voor alle amateurkunstenaars uit Rijswijk. Het thema van de ‘Open Wand’ is dit jaar ‘Voeding’. Er is nog ruimte vrij op deze ‘Open Wand’, dus amateurkunstenaars uit Rijswijk, meld je aan!

Ook dit jaar organiseert de Kunstuitleen in november weer een ‘Open Wand’ tentoonstelling voor amateurkunstenaars uit Rijswijk. Met het thema ‘Voeding’ sluit de Kunstuitleen aan bij de landelijke leesbevorderingscampagne Nederland Leest. In deze campagne staat het thema ‘Voeding’ ook centraal.

Na de succesvolle vorige edities van de ‘Open Wand’ rekent de Kunstuitleen weer op prachtig werk van de vele amateurkunstenaars uit Rijswijk. Alle kunstvoorwerpen die te maken hebben met het onderwerp ‘Voeding’ zijn welkom: schilderijen, zeefdrukken, foto’s, objecten, beelden, enzovoort. Ook dit jaar verwachten wij weer kunstzinnig en smaakvol vuurwerk. Ook kunstwerken buiten het thema ‘Voeding’ zijn welkom.

Aanmelden
Als u wil meedoen, adviseren wij u uw kunstwerk snel aan te melden. Dit kan per mail bij Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen: [email protected]. Van 15 tot en met 29 oktober kunt u uw kunstwerk inleveren bij de Kunstuitleen in Rijswijk. De opening is op de Open Dag van de Kunstuitleen op zaterdag 3 november om 15.00 uur. De expositie duurt tot en met 30 november.

Meer informatie
In de folder ‘Open Wand’ staat alle informatie over deze editie. De folder ligt voor u klaar in de bibliotheek. U kunt ook kijken op www.bibliotheekaandevliet.nl/openwand.


| Foto: Digitaal Dagblad