A4 richting Amsterdam vanaf knooppunt Ypenburg weer dicht

mainImage
A4 richting Amsterdam vanaf knooppunt Ypenburg weer dicht

Vanaf vanavond (donderdagavond) wordt de A4 ter hoogte van knooppunt Ypenburg richting Amsterdam opnieuw drie dagen afgesloten voor verkeer. Vanaf donderdag 9 augustus 22.00 uur tot en met maandag 13 augustus 05.00 uur kunt u vanwege werkzaamheden rond de Rotterdamsebaan, geen gebruik maken van de weg.

Weggebruikers wordt geadviseerd om de omleidingsroutes te volgen en op werkdagen rekening te houden met een extra reistijd tot 60 minuten. In het weekend kan de hinder oplopen tot 20 minuten extra reistijd.

In de volgende perioden wordt er ook gewerkt aan de A4:

A4 richting Rotterdam:
vrijdag 24 augustus 21.00 uur – zondag 26 augustus 11.00 uur

A4 richting Amsterdam:
vrijdag 17 augustus 22.00 uur – zondag 19 augustus 11.00 uur

Normaal gesproken is Rijkswaterstaat degene die werkzaamheden aan snelwegen verricht. Voor de Rotterdamsebaan is de unieke afspraak gemaakt dat de gemeente Den Haag met de aannemer, de Combinatie Rotterdamsebaan, alle aanpassingen aan knooppunt Ypenburg doet. Uiteraard wordt hiervoor zeer nauw samengewerkt met Rijkswaterstaat. Voor meer informatie over het project en de verkeersmaatregelen, kijk op www.rotterdamsebaan.nl en op www.vananaarbeter.nl of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis).

Bron: Dagblad 070


Foto: Digitaal Dagblad