16-jarige Zoë uit Rijswijk schittert ook in het AD

mainImage
16-jarige Zoë uit Rijswijk schittert ook in het AD

Nadat wij eerder al aandacht schonken aan Zoë Loen in haar strijd om de titel Miss Teen of Zuid-Holland, prijkt de 16-jarige Rijswijkse nu ook prominent in het Algemeen Dagblad. “Het gaat niet alleen om mijn uiterlijk”, zegt de Havo scholiere in de krant.

Met voorouders uit Nederland, Indonesië en Suriname is Zoë een opvallende verschijning in het veld van de 18 finalisten. Haar prachtige grote bos krullend haar is haar handelsmerk. “Als je krullen hebt, moet je die omarmen”, zegt haar moeder Jackie in het AD als Zoë de neiging heeft om haar haar te ‘straighten’.

Uiterlijk is een zeer belangrijk onderdeel van de verkiezing, maar volgens de Havo 4 leerling van het Christelijk Lyceum Delft niet het enige. “Je moet ook wat te melden hebben. Toen de jury vroeg waarop ik trots op was, antwoordde ik dat onze vrijheid mij trots maakt. Dat ik mag doen en laten wat ik wil. Want dat kan niet elk meisje in de wereld”, zegt de 16-jarige in het AD.

Nou Zoë, en wij zijn trots op jou. We hopen dat in april, als de uitslag bekend wordt gemaakt, jij de nieuwe Miss Teen of Zuid-Holland bent.

Zie ook: https://oud.rijswijksdagblad.nl/stem-op-rijswijkse-zoe-verkiezing-miss-beauty-zuid-holland/

Stemmen kan per sms naar: 3010
Sms dan: Poll Zuidholland Zoe
Kosten bedragen: € 1,10 per sms

Meer over de Miss Beauty of Zuid-Holland verkiezing vindt u op: http://missbeautynetherlands.com/


| Foto: Digitaal Dagblad