Donderdagavond vindt op het stadhuis van Rijswijk het VanGasLos Festival plaats. Op deze informatieve avond met onder meer lezingen, een demonstratie inductiekoken en een informatiemarkt krijgt u van alles te horen en zien over wat er gebeurt als over 30 jaar alle woningen in Rijswijk van aardgas afgesloten worden.

Het VanGasLos festival had eigenlijk op 11 december moeten plaatsvinden maar werd wegens sneeuwval afgezegd. Donderdag 25 januari vanaf 19.00 tot 21.30 uur in het Stadhuis aan het Bogaardplein 15 is het poging twee. Er is nog plek, dus meld je snel aan! Dit kan op [email protected]

Over 30 jaar gebruiken we in Nederland niet langer aardgas om te koken en te stoken. Wat betekent dat voor u? Hoe wordt uw huis in de toekomst verwarmt en kookt u dan ook op inductie? Hoe kan ik nog lekkerder koken op inductie? Hoe kunt u uw energierekening zou laag mogelijk houden? Wat kan ik nog doen aan isolatie? Welke landelijke subsidiemogelijkheden zijn er? Op welke wijze kunnen VVE’s de energierekening zo laag mogelijk houden? Ook kunt u in gesprek gaan met de gemeente over uw vragen en verwachtingen.

Op www.rijswijk.nl/actueel/agenda/2018/1/25/vangaslos-festival vindt u meer informatie over het festival.