Bent u bezig of wilt u beginnen met het uitzoeken van uw eigen “Verborgen Verleden?” Heeft u daarbij hulp of advies nodig? Op woensdag 6 september 2017 zit genealoog Ferry Rollema weer voor u klaar. Tussen 11.15 en 14.00 uur bent u welkom in de studieruimte van Museum Rijswijk, Herenstraat 67. U krijgt informatie op volgorde van binnenkomst. De toegang van de studieruimte en advies zijn gratis.

Ervaringsdeskundige. Rollema was jarenlang moderator van het grootste stamboomforum (https://www.stamboomforum.nl/ ) van Nederland en heeft weet de weg in de doolhoven van de Rijswijkse en overige Nederlandse archieven. Als vrijwilliger is hij begonnen in het archief bij de Gemeente Rijswijk, vervolgens meeverhuisd naar de bibliotheek en het Tollenshuis. Ook onderzoek via internet is aan hem besteed. Aanmelden voor deze ochtend vooraf mag, maar is dus niet noodzakelijk. Wel is het handig als u, bij beginnend onderzoek, de beschikbare gegevens van geboorte, huwelijk en overlijden van (groot)ouders mee te nemen.

Verhinderd? Op woensdag 4 oktober staat het volgend inloopspreekuur gepland, ook van 11.15 tot 14.00 uur.

Mailadres: [email protected] telefoon 070 – 3903617. Van dinsdag tot en met donderdag, tussen 11.00 en 17.00 uur, is de studieruimte vrij toegankelijk. Zie website: www.museumrijswijk.nl/RHI