Rijswijks Dagblad | Zomerbioscoop met de film ‘Becoming Astrid’

Zomerbioscoop met de film ‘Becoming Astrid’

mainImage
Een scene uit de film.

Vrijdag 23 augustus is de laatste film van de Zomerbioscoop in het Filmhuis Rijswijk in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Die middag kunt u de film ‘Becoming Astrid’ zien.

Astrid Lindgren

De Zweedse schrijfster Astrid Lindgren (1907 – 2002) maakte als tiener een gebeurtenis mee die haar diep trof en haar verdere leven bepaalde. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Zo ontwikkelde ze haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd één van de meest inspirerende en geliefde schrijvers en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

De film begint om 14.00 uur en duurt, inclusief pauze, tot 16.30 uur.

Leden van de bibliotheek betalen € 6,00 en niet-leden € 7,50. U kunt uw kaart kopen via www.bibliotheekaandevliet.nl/zomerbioscoop of aan de balie in de bibliotheek.

Vaker naar de film?

Wilt u vaker naar de film in het Filmhuis Rijswijk? Vanaf 3 september kunt u iedere dinsdagmiddag en iedere laatste zaterdagmiddag van de maand weer genieten van een film. Voorafgaand aan de zaterdagmiddagfilm is er een lunchlezing. Terwijl u geniet van uw lunch, geeft een medewerker van de Filmkrant.Live een korte inleiding over de film die u die middag gaat zien. Gezellig en interessant.

Bekijk het complete programma op www.bibliotheekaandevliet.nl/filmhuis of neem het programmaboekje mee in de bibliotheek.

Theater Ludens in Voorburg

Komend najaar kunt u ook naar de film in Theater Ludens in Voorburg. De films die u daar kunt zien staan ook in het programmaboekje of kijk op https://theaterludens.nl.