Rijswijks Dagblad | ‘Genieten tijdens de Culinaire Armada’

‘Genieten tijdens de Culinaire Armada’

mainImage
Marko Karelse wil de deelnemers aan de Culinaire Armada een onvergetelijke dag bezorgen.

In het weekend van 21 en 22 september wordt alweer de veertiende editie van de Vlietdagen georganiseerd. Dit evenement wordt wederom aangesterkt op zaterdag 21 september door een scala aan restaurants uit Leidschendam- Voorburg en Rijswijk, genaamd de Culinaire Armada.  De chefkoks c.q de eigenaren  slaan de handen inéén en serveren een zes gangen diner op een hoogstaand niveau, onder de titel ‘De Culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk’.  

In een serie verhalen belicht Voorburgs- en Rijswijk Dagblad vooraf het unieke evenement. In deel 3 Marko Karelse, chefkok en eigenaar van Villa la Ruche aan de Prinses Mariannelaan nr 71 in Voorburg

“De Culinaire Armada is in de loop der jaren een spraakmakend evenement geworden”, aldus Marko Karelse. “Niet alleen vanwege de lokale samenwerking met vakgenoten, maar ook vanwege het eindresultaat. We slagen er met z’n allen iedere keer weer in om verrassende gerechten te serveren. Iedereen op zijn eigen wijze en dus met de eigen identiteit van zijn restaurant”.

Ervaring

Dit laatste geldt voor Marko Karelse dus voor zijn lokaal bekende restaurant Villa la Ruche. “Dit is een plek om te genieten en wij willen dat graag voor onze gasten verzorgen”, vervolgt Marko Karelse. “Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant en samen met mijn team willen we onze gasten iedere keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven. Hetzelfde geldt voor de Culinaire Armada, waarbij de deelnemers een sfeervol en culinair bijzonder evenement meemaken. Net als in ons restaurant staat hierbij voorop dat de smaak de basis is die we in alle gerechten willen laten terugkomen. Voeg daarbij de originele presentatie aan het water, dan is het duidelijk dat Culinaire Armada een verrassend evenement gaat worden. Het wordt daarom voor alle deelnemers weer genieten geblazen”.

Kaarten

Voor slechts 55 euro per persoon verschaft men zichzelf toegang tot dit gastronomische hoogtepunt, dat plaatsvindt op en aan De Vliet. De toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende restaurants, de receptie van Hotel Savarin en online via www.armadaaandevliet.nl Deze entreekaarten zijn exclusief het gebruik van een vaartuig.

Rondvaartboot

Mocht men zelf niet in het bezit zijn van een vaartuig, dan kan men een entreekaart inclusief een plek op de rondvaartboot kopen bij de Ooievaart à €75,- per persoon. Bestel in dat geval de kaarten via www.ooievaart.nl. Tevens is het mogelijk om een vaartuig te huren bij de Ooievaart.

Route

Het is overigens niet verplicht om de route per vaartuig af te leggen. Mocht men bijvoorbeeld liever op de fiets komen, dan is dit uiteraard geen probleem. Iedereen kan dan een toegangskaart kopen bij één van de verkooppunten. Kortom, zet zaterdag 21 september 2019 vast in uw agenda en bestel de toegangskaarten voor relaties, familie en vrienden.

Kijk voor meer informatie op www.armadaaandevliet.nl

 

 

 

 

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs en Rijswijks Dagblad