Verheydt en Kishna willen weg bij ADO Den Haag vanwege 'leugens'

15 November 2022, 23:27 uur
Sport
mainImage
ANP

De aanvallers Thomas Verheydt en Ricardo Kishna hebben de clubleiding van ADO Den Haag laten weten dat ze willen vertrekken. De twee toonaangevende spelers uit de selectie van trainer Dirk Kuijt zijn naar eigen zeggen klaar met het beleid. Verheydt en Kishna betichten de directie van het verspreiden van leugens.

"Wij trekken hier onze grens. Liever staand dood dan levend op de knieën", zeggen Verheydt en Kishna tegen Omroep West. "Onder deze omstandigheden willen wij de club verlaten."

ADO liep vorig seizoen net een terugkeer naar de Eredivisie mis. Met oud-international Kuijt als trainer beleeft de ploeg uit Den Haag nu een teleurstellend seizoen. ADO won slechts vier van de vijftien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en staat op de zestiende plaats, terwijl promotie naar het hoogste niveau de doelstelling is. Afgelopen week besloot technisch manager Daryl Janmaat al na vijf maanden zijn functie neer te leggen, uit onvrede over de gang van zaken bij ADO.

ADO Den Haag maakt zich op voor de laatste thuiswedstrijd tegen Roda JC. Deze thuiswedstrijd begint woensdag om 20.00 uur.

 

 


Door: ANP