Trainer Slot: niet erg dat Feyenoord nog niet goed voetbalt

21 August 2022, 22:10 uur
Sport
mainImage
ANP

Trainer Arne Slot vindt het niet erg dat het spel van Feyenoord nog niet zo leuk is om naar te kijken. Bij RKC Waalwijk won zijn ploeg zonder veel indruk te maken met 1-0. "Maar als het nu allemaal zo rommelig is en daardoor ons spel aan de bal niet zo goed, is het wel belangrijk dat je er alles aan doet om de nul te houden. Dat heb ik wel gezien. En ik durf te voorspellen dat we de komende weken beter gaan spelen", reageerde Slot bij ESPN.

Die rommeligheid heeft alles te maken met het vele komen en gaan van spelers. Feyenoord miste in Waalwijk al Fredrik Aursnes, die volgens Slot "een fantastische transfer" gaat maken naar Benfica. "Maar naast de vier grote transfers zijn er nog wel vijftien of zestien spelers die zijn vertrokken. Er komen jongens bij, maar die moeten ook nog terugvliegen om bijvoorbeeld een visum te regelen." De nieuwe verdedigers David Hancko, van wie de komst nog niet officieel is bevestigd, en Marcos Lopez zaten in Waalwijk wel al op de tribune.

Slot toonde zich hoe dan ook tevreden met de seizoenstart, met 7 punten uit drie wedstrijden. "Dat is er volgens mij één meer dan vorig jaar", zei de trainer.


Door: ANP