Trainer Arne Slot zwijgt over toekomst bij Feyenoord

12 May 2023, 15:52 uur
Sport
mainImage
ANP

Trainer Arne Slot wil niet in de toekomst kijken in aanloop naar de kampioenswedstrijd van Feyenoord zondag tegen Go Ahead Eagles. "Ik ben nu alleen maar met die wedstrijd bezig", zei de coach vrijdag voordat hij benadrukte dat hij nog twee seizoenen bij de club uit Rotterdam onder contract staat.

Slot is bijna twee volledige seizoenen hoofdtrainer van Feyenoord. Onder zijn leiding is de club van de vijfde naar de eerste plaats van de ranglijst geklommen. Hij loodste zijn ploeg vorig seizoen naar de finale van de Conference League en strandde vorige maand met Feyenoord in de kwartfinales van de Europa League.

De prestaties van Slot zijn ook opgevallen in het buitenland. Engelsen kranten brengen hem al weken in verband met Tottenham Hotspur. Trainers Xabi Alonso, Mauricio Pochettino en Julian Nagelsmann zouden echter ook in beeld zijn bij de kapitaalkrachtige club uit Londen. Afgelopen week meldden Duitse media dat Eintracht Frankfurt interesse zou hebben in de succesvolle coach van Feyenoord.


Door: ANP