Rijswijks Dagblad | Tom Beugelsdijk jeugdtoernooi bij Semper

Tom Beugelsdijk jeugdtoernooi bij Semper

mainImage
ADO Den Haag voetbalschool

Het jeugd thuistoernooi bij voetbalvereniging Semper Altius op 30 en 31 mei zal de naam gaan dragen van één van de huidige iconen in het Haagse voetbal, Tom Beugelsdijk. De stoere verdediger van ADO FC Den Haag is een graag geziene gast bij Semper waar ook een paar goede vrienden van hem spelen.

In september gaf Beugelsdijk nog een gasttraining bij de club uit de Hoekpolder voor de jeugd onder de 13 jaar. Toen Semper Tom benaderde met het verzoek zijn naam te verbinden aan het jeugdtoernooi reageerde hij onmiddellijk positief. Achter de schermen wordt er bij Semper Altius inmiddels druk gewerkt met het benaderen van teams, de Rijswijkse zaterdag vijfde klasser hoopt voor het toernooi ook één of meerdere BVO’s te kunnen strikken. Clubgenoten Danny Bakker (Laakkwartier) en Lex Immers (Vredenburch) gingen Beugelsdijk voor bij het verbinden van hun naam aan een jeugdtoernooi.

Vanavond vindt bij Semper Altius de feestelijke opening van het gerenoveerde kunstgrasveld plaats. De openingshandeling zal om 18.00 in de Hoekpolder worden verricht door sportwethouder Björn Lugthart.