Thrillerset in de Marimbahal voor Inter Rijswijk

3 February 2019, 16:23 uur
Sport
mainImage

Inter Rijswijk heeft zaterdag in de Marimbahal met 3-1 gewonnen van NTC-vastgoed Donitas.

De tweede set die de Rijswijkers in de Marimbahal speelden tegen Donitas gaat de boeken in als een ware thriller. Het werd maar liefst 38-36 voor de Rijswijkers. In deze set kwam Rijswijk direct met 1-8 achter te staan. De ontlading was natuurlijk groot toen de zwaar bevochten set uiteindelijk werd binnen gehaald. Een extra lange rustpauze volgde.
Vorige week liep Inter Rijswijk in Zevenhuizen tegen een flinke nederlaag aan. Een donderspeech kort na die wedstrijd tot gevolg van coach Willy Steenbakkers. Nu stonden alle neuzen weer in dezelfde richting en kon Rijswijk weer vlammen. Donitas kon met opgeheven hoofd na dik 2,5 uur spelen de Marimbahal verlaten. Ze hebben het de heren van IR flink moeilijk gemaakt en het mooi tegenstand geboden. Het was een mooi avondje volleybal met heel veel emotie.

Het duurt even voor dat Heren 1 weer thuis speelt: zaterdag 9 maart. Op 16 februari staat een cruciale wedstrijd op het programma: uit tegen Zalsman Reflex (de nummer 1) Wil je die wedstrijd zien? Kom naar Kampen. Volgens de prognose gaar Inter met de winst strijken!

 


Door: Tekst en foto: Tino van Dam