Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De voetballers van Te Werve zijn door een 2-2 gelijkspel op eigen veld tegen degradatieconcurrent Westlandia niets opgeschoten. De Rijswijkers staan nog steeds op een elfde plaats met 17 punten uit 19 duels.

Het elftal van trainer Huib van Oostrom Soede kon door een zege op Westlandia de aansluiting met de Westlanders en de middenmoot bewerkstelligen. Al na twee minuten stonden de Rijswijkers op een 0-1 achterstand door een doeltreffend afstandschot van Angelo Groen. Na een kwartier kwam Te Werve op gelijke hoogte door een treffer van Sahin Kalkanoglu.

In de tweede helft waren er veel (gemiste) kansen over en weer. De thuisploeg nam een voorsprong door een treffer van Zakarya Faloun. Het was Hamza el Yddri die met het hoofd de 2-2 binnenkopte en de Rijswijkers op de ranglijst op afstand hield.

Te Werve staat in de eerste klasse op een elfde positie met 17 punten uit 19 duels. Westlandia staat een plek hoger met vijf punten meer en een duel meer gespeeld.