Te Werve niet scherp genoeg

6 September 2020, 14:40 uur

De voetballers van Te Werve hebben zaterdag op sportpark Vredenburch met 2-2 gelijkgespeeld tegen de zondagtak van FC IJsselmonde. De Rijswijkers verspeelden tegen de opponent in groep 1 poule 10 in de slotfase winst in het bekertoernooi.

Het elftal van Huib van Oostrom Soede (foto) kon daarom de nare smaak van het 8-2 verlies tegen SHPO van vorige week niet wegspoelen. Souhail El Bojaddaini wist halverwege de eerste helft de Rijswijkers op voorsprong te zetten. Een goede weerspiegeling van de onderlinge krachtsverhouding. Andani Olli verdubbelde de voorsprong met een koptreffer.

De IJsselmonders, die in de tweede helft Hagenaar Ali Boussabon (41) lieten invallen, kregen na een kwartier de aansluiting door een eerste treffer: 2-1. De Rijswijkers waren geen schim meer van de ploeg die voor rust zoveel kansen creëerde. Een minuut voor tijd kwamen de gasten op gelijke hoogte: 2-2.