Rijswijks Dagblad | Sparta: interesse in ADO-verdediger Beugelsdijk
mainImage

Sparta: interesse in ADO-verdediger Beugelsdijk

13 augustus 2020, 12:27 uur
Sport

Sparta heeft interesse in ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Directeur voetbalzaken Henk van Stee houdt de boot echter af. ''Het is nog helemaal niet zeker of een deal snel beklonken kan worden,'' zegt hij. "Van een akkoord is nog geen sprake", geeft Van Stee aan in gesprek met VI. "Het kan nog dagen duren. Dat dit nu naar buiten is gekomen komt niet van ons, maar ik ga het niet ontkennen. Het is geen geheim dat wij er een extra, ervaren verdediger bij willen hebben. Dan ga je kijken wat er beschikbaar is en Tom heeft aangegeven dat hij graag naar Sparta wil komen, omdat hij een goede band heeft met Henk Fraser."

Fraser werkte in een eerder stadium samen met Beugelsdijk bij ADO. De verdediger ligt nog één seizoen vast in Den Haag. "Zijn zaakwaarnemer is in gesprek met ADO, om te kijken of er wat te regelen valt", vervolgt Van Stee. "De bal ligt nu meer bij Beugelsdijk en bij ADO, niet bij Sparta. Als het lukt, zouden wij in elk geval erg blij zijn met zijn komst."

Van Stee hoopt dat er geen problemen ontstaan rondom het salaris van Beugelsdijk. "Ik verbaas me er dan ook over dat naar buiten is gebracht dat de deal al bijna rond is; ik had liever gelezen dat Sparta interesse heeft in Beugelsdijk. Want dat is op dit moment precies hoe het is. Maar het kan natuurlijk snel gaan."