18 February 2018, 00:00 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad

De voetballers van Semper Altius hebben zaterdag op eigen veld met 2-3 verloren van degradatiekandidaat FC Zoetermeer. Het elftal van trainer Peter Spruijt zakt door deze nederlaag naar een vierde plaats in de Vierde Klasse D.

Semper Altius nam vroeg in de eerste helft nog wel een voorsprong door een treffer van Maurits van Straaten. Vervolgens waren het de Zoetermeerders die gaandeweg het duel lieten zien over meer schotkracht te bezitten en namen een verrassende 1-3 voorsprong. In de allerlaatste minuut maakte Mike Bos met de tweede Rijswijkse treffer het nog even spannende, maar de drie punten gingen mee naar Zoetermeer.

Semper Altius staat nu na tien winstpartijen en drie nederlagen op een vierde plaats met 30 punten uit 13 wedstrijden.