Semper Altius en Vredenburch te sterk voor hekkensluiters

25 November 2018, 12:32 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De twee Rijswijkse elftallen in de Vierde klasse C van het zaterdag amateurvoetbal hebben dit weekeinde goede zaken gedaan. Vredenburch had zaterdag geen kind aan hekkensluiter Wassenaar en vernederde de thuisploeg met 0-16. Semper Altius had het op eigen veld lastiger met het eveneens puntloze DVC, maar won wel met 4-2.

Semper Altius kwam door de 4-2 zege op laagvlieger DVC weer in de middenmoot te staan. Bij rust keken de Rijswijkers nog tegen een 0-1 achterstand aan, maar trokken dat in de tweede helft recht (4-2) door treffers van Kees van der Straaten, Mick van Oorschot, Redouan Tabelhajet en Wouter Dijkgraaf. Semper staat daardoor met 12 punten uit 9 wedstrijden op de achtste plaats.

Vredenburch, dat tot nog toe een teleurstellend seizoen beleefd, boekte zaterdag een monsterzege op hekkensluiter Wassenaar (0-16). Het is na de 1-0 zege van vorige week in de derby tegen Semper Altius de tweede opeenvolgende overwinning voor de formatie van de na dit seizoen vertrekken de coach Vita Lorente. Vredenburch staat nu op de zesde plaats met 13 punten uit 8 wedstrijden.