Scheveningen pikt nog puntje bij Kozakken Boys: 2-2

27 November 2021, 19:51 uur

In blessuretijd heeft Scheveningen zaterdagmiddag een puntje gepikt op bezoek bij Kozakken Boys: 2-2. De ploeg van trainer John Blok kwam in Werkendam twee keer op achterstand, maar kwam beide keren langszij. Mark Veenhoven opende voor de thuisclub in de eerste helft de score (1-0). In de tweede helft gingen de gasten op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam tien minuten voor tijd op naam van Rowdy van der Putten: 1-1.

In de slotminuut van de tweede helft vierden supporters van Kozakken Boys feest, want Yasin Ouja maakte er 2-1 van en de winst leek voor de thuiisclub binnen. Maar toen gebeurde waar bijna niemand meer rekening mee had gehouden; Mike de Niet bracht de stand weer in evenwicht en stelde daarmee een puntje voor Scheveningen veilig: 2-2.