Sport
mainImage
Orange Pictures
John Blok.

Scheveningen leed zaterdagmiddag in en tegen Katwijk een terechte 3-1 nederlaag. De ploeg van trainer John Blok nam na 20 minuten wel de leiding door een treffer van Mike de Niet. Het lukte de bezoekers niet om de voorsprong tot aan de rust vast te houden, want door Marciano Mengerink (kopbal) en Ahmed El Azzouti zette Katwijk de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. Mengerink stelde in de tweede helft de Katwijkse zege veilig door vanaf elf meter de 3-1 aan te tekenen. De Scheveningen-doelman Maaten zat er nog aan, maar niet voldoende om Katwijk van scoren af te houden.

Scheveningen mocht blij zijn dat de nederlaag niet groter uitviel, want Katwijk kreeg in het tweede deel een groot aantal kansen. De aanvallers van Scheveningen konden hier weinig tegenover stellen.