Rijswijksche Hockeyclub sluit af met winst en remise

26 November 2018, 12:16 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De hockeymannen van de Rijswijksche Hockey Club speelden zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop verdienstelijk met 3-3 gelijk tegen Warande. De ploeg van trainer/coach Martijn de Jongh sluit daarmee het eerste deel van de competitie in de Eerste klasse B af op positie tien met 11 punten uit elf wedstrijden.

Dames

De Rijswijkse dames van RHC kenden zondag een uitstekend slot van deel één van de Eerste klasse B. Op het eigen veld aan de Lange Kleiweg werd Hudito uit Delft met 6-0 verslagen. De treffers kwamen op naam van Kim van der Weegen, Floor de Vroome en Marie-Louise van Eck (beiden 2x) en Astrid Lankhorst.

De bordeauxrood-witte hockeysters staan op de achtste plaats in de poule met 15 punten uit elf wedstrijden. RHC stijgt niet op de ranglijst, maar heeft wel de aansluiting gevonden bij drie ploegen (Craeyenhout, Warande en Zoetermeer) die net boven RHC staan en die allen punten verspeelden. Op 10 maart hervat Dames 1 van de Rijswijksche HC de Eerste klasse B met een thuiswedstrijd tegen Warande.

Foto: Facebook RHC Dames 1