Ook Vejinović tekent bij ADO Den Haag

31 December 2020, 17:30 uur
Sport
mainImage
ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft binnen een week twee zeer ervaren spelers aan de selectie toegevoegd. Na Daryl Janmaat tekende donderdag ook Marko Vejinović een contract bij de eredivisionist voor de duur van 2,5 jaar.

De inmiddels 30-jarige middenvelder zat in de jeugd bij Zeeburgia, Ajax en FC Utrecht en vierde in het voorjaar van 2009 zijn officiële debuut in het shirt van AZ. Voordat hij in 2017 in Alkmaar terugkeerde, speelde hij vier seizoenen bij Heracles Almelo, twee bij Vitesse en twee bij Feyenoord. Na zijn Rotterdamse periode maakte Vejinović een uitstapje naar het Poolse Arka Gdynia, waar hij na twee jaar zijn contract liet ontbinden.

In totaal speelde Vejinović 273 officiële duels en scoorde hij 43 keer. De middenvelder is van plan die cijfers bij ADO verder op te schroeven. “Deze stap voelt voor mij hartstikke goed. Ik kreeg meteen een warm en fijn gevoel bij de club en het project waar ze mee bezig zijn. Er heerst positieve energie bij de club en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik heb veel wedstrijden gezien en geloof in de potentie van de selectie. Ik wil het team met name helpen met mijn ervaring en mijn stijl van voetballen. Ik ben naar voren gericht, wil kansen creëren en veel voetbal brengenin de ploeg. Hopelijk kunnen we samen snel de weg omhoog vinden. "