Nieuwe vrijwilligers actief bij Semper Altius

17 February 2018, 00:00 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Nieuwe vrijwilligers actief bij Semper Altius

Iedere vereniging is blij met nieuwe vrijwilligerrs, zo ook de voetbalvereniging Semper Altius.

Michel van Reijen (hoofdfoto) heeft zich bereid verklaard om de taak van onderhoudscommissaris op te pakken. Een zeer welkome versterking omdat Semper Altius voor een flink aantal uitdagingen staat. Michel gaat zich bezig houden met het meerjarig onderhoudsplan dat , via de gemeente Rijswijk, recent is opgeleverd. Daarnaast gaat Michel zich ontfermen over de facilitaire zaken op Semper Altius en wordt dus onder andere beheerder van het onderhoudsbudget.



Mario van Dam (foto hierboven)pakt de grote uitdaging op om Sempers gezicht naar de buitenwereld te worden. Mario gaat in zijn functie van commissaris PR zowel bestaande als nieuwe kanalen aanboren om te laten zien waar Semper Altius voor staat. Mario zal contactpersoon worden naar de pers en sociale instanties Naast spits van het 5e elftal heeft Mario in het dagelijkse leven nog een functie en wel als marketeer bij Ahold. Wij wensen Mario veel plezier!

Bovenstaande personen zijn overigens geen onbekenden in het Rijswijkse voetbalwereldje. In het verleden waren zij actief voor die andere Rijswijkse club, KRSV Vredenburch.