Rijswijks Dagblad | Nieuwe deelnemers Lex Immers cup 2019

Nieuwe deelnemers Lex Immers cup 2019

mainImage

Voor de tweede editie van de Lex Immers cup bij de Rijswijkse voetbalclub Vredenburch heeft de organisatie Alexandria'66, DWO, WV HEDW, Nootdorp en RBC Roosendaal weten te strikken.

Alexandria '66 werkt gestaag aan het verbeteren van de club en is inmiddels weer opgeklommen naar een 67e plek in de top 200 ranglijst. Nadat de club iets was weggezakt zit de groei, met name in de jeugd, op deze ranglijst er weer in. Leuk dat Alexandria '66 er weer bij is. 

DWO behoeft natuurlijk geen introductie. Achter DSO de grootste club van Zoetermeer en met bijna 60 elftallen natuurlijk een grote club in de regio. Met verstandig en goed beleid zet de club in de jeugd ieder jaar een stapje omhoog en dat is ook Sparta opgevallen dat een samenwerkingsverband met de Zoetermeers club is aangegaan.

WV HEDW is bekend van de jaren dat ze in de poule speelden met Forum Sport en Vitesse Delft in de 1e klasse. WV HEDW is een club die al jaren tot de top van Nederland hoort. Al 5 jaar staat de club ononderbroken in de top 200 en het afgelopen jaar kwam de club de top 50 binnen (van 80) en is de rek er nog niet uit.

Een club die niet mag ontbreken is Nootdorp. De afgelopen jaren deed de club al mee op de toernooien en telkens kwamen de teams zeer goed voor de dag. Nootdorp is met de jeugd in opkomst, heeft een goede organisatie en wil plaatsgenoot RKDEO achterna. We zijn blij dat Nootdorp er weer bij is op de Lex Immers cup 2019.

Profclub van weleer RBC Roosendaal timmert op alle vlakken aan de weg en heeft inmiddels de jeugdopleiding stevig op orde. Het eerste elftal, waar oud prof Henk Vos trainer is, staat bovenaan in de 3e klasse en de