Rijswijks Dagblad | Nadia Choukri zoekt hulp op weg naar medailles

Nadia Choukri zoekt hulp op weg naar medailles

mainImage

Topsport kost veel energie, maar ook veel geld. Daarom heeft Nadia Choukri, talentvol speelster van het Haagse Drop Shot dat volgend seizoen in de eredivisie gaat uitkomen, zich aangemeld bij Talentboek. Hieronder het verhaal van Nadia waarin zij op zoek gaat naar mensen of bedrijven die haar financieel willen ondersteunen.

“Ik ben Nadia Choukri. 15 jaar oud en ik speel badminton. Ik woon in Utrecht en zit in het laatste jaar van het vmbo. Ik zit in het Nederlandse jeugdselectie en ben lid van BC Dropshot uit Den Haag. Mijn doelstelling is het behalen van een medaille op de Europese Jeugd Kampioenschappen. De voorbereiding op dit ejk kost veel geld en de kosten beginnen hoog op te lopen. Om mij op een juiste manier voor te bereiden wil ik investeren in kwalitatief goede trainingen, toernooien op niveau en zal een personal trainer mij begeleiden om net dat stapje extra te kunnen zetten. Dit brengt de nodige kosten met zich mee. Deze kosten lopen zo hoog op dat ik besloten heb om mij in te schrijven op Talentboek.nl.”

“Op deze manier kunnen mensen mij helpen in de vorm van een donatie om zo mijn grote doel te behalen! Om die reden wil ik jullie hulp inschakelen, in de hoop op jullie bereidheid om mijn doel te steunen in de vorm van een artikel in de krant of een oproep. Vorige week werd ons team kampioen in de 1e divisie, wat betekent dat we volgend jaar uit zullen komen in de eredivisie. Een groot avontuur! Komend weekend speel ik de Nederlandse kampioenschappen voor senioren. Ik doe mee in de damesenkel en de damesdubbel. Ik hoop, ook bij de senioren, te kunnen laten zien dat ik iemand ben om rekening mee te houden op nationaal en internationaal vlak. Bijgevoegd een link naar mijn talentboek en donatiedoel. https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/badminton/help-mij-op-weg-naar-het-europees-jeugd-kampioen.html”


Foto: Talentboek