Mehmet Aldogan helpt Scheveningen aan overwinning op ASWH

Sport
mainImage
Orange Pictures
Mehmet Aldogan.

Scheveningen heeft zaterdagmiddag een belangrijke 3-2 overwinning behaald op bezoek bij ASWH. De ploeg van trainer John Blok kwam al snel op een 1-0 voorsprong door Michael de Niet. ASWH trok de stand vijf minuten alweer recht. Na een kwartier maakte Lex Immers er 1-2 van. De Scheveningers slaagden er niet in om de voorsprong tot aan de rust vast te houden, want Sam van de Kreeke tekende voor de 2-2.

Na tien minuten in de tweede helft kwam Scheveningen voor de derde keer op voorsprong. Deze treffer kwam op naam van Mehmet Aldogan. Hierna waren de Ambachters nog wel enkele keren gevaarlijk, maar de ploeg van trainer John Blok hield nu wel de voorsprong vast: 2-3. Scheveningen staat nu met 24 punten uit 19 wedstrijden op de 13e plaats.