Maurice Steijn heeft geen intenties Sparta te verlaten

10 March 2023, 09:08 uur
Sport
mainImage
ANP

Maurice Steijn wil bij Sparta blijven. In de podcast 'SPARTA naar Voren!' zegt de trainer benieuwd te zijn naar zijn plafond, maar benadrukt het naar zijn zin te hebben op Het Kasteel.

Supporters hoeven niet bevreesd te zijn voor een mogelijk vertrek. "Ik heb geen enkele intentie om te vertrekken na dit seizoen. Op dit moment speelt er ook helemaal niets. Ik heb het super naar mijn zin bij Sparta."

Desondanks is de coach benieuwd naar waar zijn plafond ligt. "Ik heb in de eerste divisie gewerkt, met ADO Den Haag Europees voetbal gespeeld en nu staan we er lekker voor. Dan ben je wel benieuwd naar hoe je zou werken bij een nog grotere club dan Sparta."

Intussen heeft Steijn al gesprekken met het bestuur van Sparta gevoerd over een verlengde samenwerking. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2024. "We hebben op het trainingskamp in Valencia met elkaar gesproken dat we de samenwerking, die nog ruim een jaar doorloopt, willen verlengen. We gaan medio april weer met elkaar rond de tafel zitten".