Lesje in effectiviteit voor Te Werve

25 February 2018, 00:00 uur
Digitaal Dagblad

De voetballers van Te Werve hebben in Amsterdam met 5-2 verloren van WV-HEDW. Het elftal van trainer Huib van Oostrom Soede speelde zeker niet slecht, maar wist minder raad met de kansen dan de effectieve Amsterdammers.

Met rust stonden de Rijswijkers al achter met 3-0. In de tweede helft was Te Werve bezig met een opleving. Door treffers van Farid Overman en Sahin Kalkanoglu leek de spanning terug in de wedstrijd. Schijn bedroog want de Amsterdammers liepen door middel van goed geplaatste counters uit naar een 5-2 overwinning.

In het onderlinge duel van de degradatiekandidaten won Breukelen met 3-1 van hekkensluiter Marken. Hierdoor passeerde Breukelen Te Werve op de ranglijst in de Eerste Klasse A. Met 10 punten uit 16 duels staan de Rijswijkers op een voorlaatste plaats.